liggende buddha + grand palace
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
07 Augustus 2007 | Thailand, Bangkok
Een heerlijk Thaise ontbijt genoten...gebakken noten, groente, varkens vlees + gekookte rijst.
Na nogsteeds honger te hebben ben ik naar de "liggende Buddha" (tempel: Wat Pho) gegaan.
Tot mijn verbazing ben ik daar al geweest, maar heb het belangrijkste niet gezien :D.
Het tempel complex is gigantisch, en de liggende buddha niet in woorde uit te drukken.
Hij is 46 meter lang, en 15 meter hoog. Het was niet te doen om hem normaal op de foto te
krijgen, maar ik hoop er een indruk van te kunnen geven. Ik upload de foto's een andere keer.
Na de tempel ben ik naar de Grand Palace gelopen, welke er eigenlijk naast licht.
Dit was nog even wat anders zeg ! Ik begon in de verkeerde rij, welke voor het verwisselen
van de kleren was ? Er was blijkbaar een strenge kleding code...en ik denk dat bijna 50 %
van alle bezoekers niet voldeed aan deze code. Ik had hier gelukkig rekening mee gehouden,
en kon snel deze rij verlaten.
De koning heeft het behoorlijk goed voor elkaar met een palace van dit kaliber.
Enkel de bewaking geeft niet echt een stoere indruk. Deze staan over het hele terein verspreid
met automatische wapens...zonder munutie :D. Daar zullen ze ook de oorlog niet meer winnen
vermoed ik zo. Maar wat betreft het paleis...Deze moet je gezien hebben !
07 Augustus 2007 - 13:33
Ai-Lin:
Leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Je blijft wel lang in Thailand rondhangen ;-).
Dus nog geen kung fu school gevonden?
Groetjes Ai-Lin -
08 Augustus 2007 - 07:39
Left Eye:
de foto waar mijn koppie kaal is, is nog een foto van koh tao. Dus schrik niet :D...dat zal ik pas weer doen als ik naar china ga -
09 Augustus 2007 - 19:58
Mim:
he weer hele mooie foto s
alles goed hier druk maar nog een week en dan begint me vakentie .eindelijk groetjes