kick-up zonder handen
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
03 December 2007 | China, Yantai
Ik heb weer meegedaan met power stretching. Eerst wilde ik er weer vanaf zien, maar ik voelde met toch zeker genoeg om het aan te kunnen.
Na afloop ging het wel, maar dan had ik ook niet veel over. En dan had ik nog voor in plaats van 60 seconden gekozen.
De 2e training waren we weer rollen aan het oefenen. En vervolgens weer mijn vorm met Jeremy, welke we wat verder uitgebreid hebben.
Ik heb aan mijn Master gevraagd hoe een kick-up zonder handen te doen, en met de juiste techniek ben ik er nu ook toe in staat.
In de middag zijn we weer de mounten run gaan doen.
Mijn planning was om er weer vanaf zien en alles op eigen tempo toen doen.
Maar we konden de trappen niet bereiken wegens werkzaamheden rond de tempel in aanbouw.
Dus het werd weer de speciale mounten run waar we op en neer moeten sprinten.
Dit helemaal niet zien zitten, maar het stom genoeg toch gedaan om me te bewijzen tegenover 2 vrienden van die toevallig langs kwamen,
en ook 1 keer mee wilde doen.
Vervolgens heb ik het min of meer op het gemakje gedaan (wat zoals gewoonlijk wat harder uitvalt), en weer over misselijk de training beeindigd
voordat we klaar waren.
Na de training wat aan het relaxen geweest buiten de academie.
Nadat we uit eten waren geweest zijn we gaan pokeren in Hot springs met 7 man.
Na 2 keer ingekocht te hebben, en ook dat verloren te hebben, eindigde ik als 4e met een verlies van 15 euro.
Ach...ik heb het in iedergeval naar mun zin gehad.