van 9 naar 6 studenten in de groep
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
03 December 2007 | China, Yantai
Weer mijn zwaard vorm aan het oefenen geweest, en de vorm samen met Jeremy.
We hebben vandaag 4 studenten uitgezwaard waarvan er 3 in mijn groep zaten. Zo word onze groep van 9 naar 6 personen terug gebracht.
1 van de studenten was mijn voorgaande buddy, de irritante Amerikaan. Jammer dat hij weg is :D.
Maar de andere 2 waren goede gasten dus die zal ik zeker wel gaan missen gezien er bijna alleen dickhead overblijven.
De middag training ben ik met 2 ander gasten (Mohammed en Patrik) een speciale van warm lopen gaan doen.
Dit doet hun trainings groep al een week of 4, maar omdat het meer tijd in beslag neemt heb ik het tot zover nooit gedaan.
Maar omdat ik nu toch een ander trainings programma loop dan mijn groep, vind ik het wel tijd worden om hier ook eens mee te beginnen.
Wat houd het in:
Naast de weg waar er normaliter warm gelopen word licht een rivier die deze dagen droog licht. Daar liggen nu een hoop stenen vrij waar je perfect
op kan springen. Het is een stuk leuker om te doen dan het standaard warm lopen, en je krijgt er nog eens een beter sprong kracht + sterkere enkels van.
Tijdens een training in een andere groep is er bij een oefen sparring iemand met zijn tand in zijn tegenstander zijn hoofd gevallen waardoor hij naar de
dokter moest voor hechtingen. Hahahaha :D
Er was een grading voor de mensen die deze week vertrekken.
Hier deden een man of 10 aan mee.
Zo ook James, een student uit mijn groep die ik de laatste dagen wat extra aan het helpen ben geweest, en zeker vandaag.
En hij had als resultaat een 8.2 van de totaal te halen 8.5 punten (Een 10 is het niveau van een Master).
Dus dat was wel erg leuk om te zien.