snorkel test - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu snorkel test - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

snorkel test

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

17 Juni 2007 | Thailand, Koh Tao

07/06/2007

savonds had Franko zijn snorkel test. Dit wil zeggen dat je op een stoel op het strand
gezet word...vervolgens een snorkel + masker opzet...en dan mag de pret beginnen.
Er word een emmertje met een bepaalde vloeistof aangedragen en plechtig in je snorkel
gegoten. Het hele idee is natuurlijk dat je niet alles opdrinkt...maar opnieuw "plechtig"
uitspuigt. Er is dan ook altijd een grote opkomst om te zien of ook dit keer het weer
zo mag zijn dat de drank door de lucht vliegt. Nog leuker is het wanneer er 2 de snorkel test mogen uitvoeren. Dan worden ze tegen over elkaar gezet... en je raad het al...dan word
je vriendelijk bedankt wanneer je niet alles opdrinkt :D. Ook in het geval van Franko, die het ook niet binnen kon houden, gooide de helft over zijn over buurvrouw :D.
Foto's volgen :D

• 17 Juni 2007 - 04:50

Robin:

wat voor soort vloeistof is het ik hoop bier want dan wil ik het ook wel doen.