wat is het ? - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu wat is het ? - Reisverslag uit Koh Tao, Thailand van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

wat is het ?

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

07 Juni 2007 | Thailand, Koh Tao

okay...om wat tijd te doden moet je wat te doen hebben. ra ra wat is dit in vredesnaam :D

• 07 Juni 2007 - 12:08

Wendy:

Schaken met kosteloos materiaal? Mooie scouting activiteit!!

• 07 Juni 2007 - 19:05

Mim:

heel appart !!!!!

• 08 Juni 2007 - 09:17

Dennis:

Jemig Coen ouwe drankverslaafde haha ik weet het...vast een spel waardoor je in coma raakt en denkt dat iemand wat in de drinken heeft gegooid haha :D !!

Leuk man al die berichten maar wel weer veel zou jeniet eens voor ons wat spreiden haha...

Die foto's van je zien er veel te gezellig uit met je BIG SMILE:D:D:D

Mooi in ieder geval dat het goed met je gaat daar...hier is alles ook in orde helaas is mijn kop nogal in de war, ben vast toe aan vakantie en een operatie haha.

Ik kijk uit naar je volgende (drank)avontuur groeten Dennuzz

• 09 Juni 2007 - 16:10

Jolanda:

plavuizen vloer, flesjes drinken, bekers en de buuf?????????
    Lijkt me duidelijk

• 11 Juni 2007 - 05:01

Ko:

hoi coen,
    rara: siameese schaak;
    ik heb ook een raadsel : kun je met de Feronia via de krammersluis het schelde-rijn kanaal rondvaren en bij de bergsediep sluis weer de oosterschelde opsteken ??
    Verder nog wat mooie avonturen op en om de Feronia gehad; Volkerak afgelopen dagen wat verkend; helemaal brabantse land ingevaren via steenbergse vliet;
    Onweer en regen getrotseerd en motortje liet ons op gegeven moment helemaal in de steek; gelukkig hadden we onze zeilen bij; 2 sluizen terug gepakt met assistentie van langszij gesleept worden; donderdag komt noless voor reparatie; motor moet wel betrouwbaar zijn als we straks naar ijsselmeer gaan.
    Ook nog handmarifoon in gedachten om te kopen, want dat is toch wel makkelijk voor brug/sluis passage (en om hulp te vragen als je motor eens weigert)
    groet.

• 13 Juni 2007 - 19:50

Opa En Oma S:

ra,ra, raadsel: opa en oma online;

lieve Coen,
    wat genieten we van je leuke en boeiende reis verslagen !
    Wat vooral OPVALT is, dat je het zo leuk weet te brengen; mooie duidelijke en vooral BEELDENDE zinnen.
    Je vader en moeder verwennen ons met een wekelijks verslag van je reis met extra GROTE letters !! (cool man !! )
    Hier is alles goed Coen.
    Opa wordt zondag 70 jaar.
    Veel liefs van ons en nog een hele leuke tijd toegewenst van opa en oma. Doei !!!

• 15 Juni 2007 - 20:42

Cees - Chantal -Axel:

HALLO Coen we volgen je al de hele tijd , we denken dat je het redelijk op een rijtje hebt . Je bent daar om eens een kijk te nemen in een andere wereld .Daar waar nu bent zal niet zoveel stres zijn als hier in Nederland.Materiaalisme zal daar ook niet zo belangrijk zijn .Als je terug komt(?)tijdeluk, zal je misschien wel denken wat is het hier allemaal netjes geregeld!Maar ik heb begrepen dat,dat nog wel even zal duren.Je programma dat je wilde doen gaat dat lukken? We hebben een goed gevoel dat je nog een hele mooie tijd daar tegemoet zal zien !!!
    We volgen jou ,heelveel goeds, groeten van ONS !!!!!!!

• 16 Juni 2007 - 10:28

Jap: