Tussen stop 2 - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu Tussen stop 2 - Reisverslag uit Kapelle, Nederland van Coen Huissen - WaarBenJij.nu

Tussen stop 2

Door: Left Eye

Blijf op de hoogte en volg Coen

18 April 2007 | Nederland, Kapelle

Mijn tweede doel is om een klooster in te trekken waar ik Kung Fu wil leren / studeren.
De oosterse vecht kunst heeft me altijd al gefascineerd, en ik vind het tijd om me daar aan te gaan wagen. Niet alleen het fysiek bezig zijn met Kung Fu…maar ook vooral de balans tussen lichaam en geest. Ik heb op dit moment ook sterk het gevoel dat dit nog niet optimaal is, dus verwacht ik het erg zwaar te gaan krijgen.
Ik wil dit gaan doen in het uiterste Oosten van China al waar zich een Shalin
klooster bevind waar ze ook hun lessen aanbieden in het Engels. Wat het begrijpen, wat ik aan het doen ben makkelijker maakt. Gezien mijn taal knobbel en mijn Chinese woordenschat :D.

Hoelang ik wil gaan verblijven in dit klooster weet ik niet, omdat ik niet kan inschatten wat voor inpakt het gaat geven…mijn streven wordt echter 3 maanden.

Informatie: http://www.chinashaolins.com/

• 21 April 2007 - 08:42

Ijah:

Hey lieverd,
    het ziet er idd erg fascinerend uit.Super! De vecht kunst heeft mij ook altijd wel getrokken. Heel veel succes en ying yang en ik hoop dat je vind wat je zoekt.
    Take care xxx Iet.

• 22 April 2007 - 15:47

Mim:

het ziet er wel goed uit daarzo lekker even er tussen uit zal je goed doen .maar wel terug komen naar hier hoor
    .ik ben zo dom om hier te blijven maar ja als ik een eigen plekje heb ga ik het vast beter naar me zin hebben
    geniet ervan dikke kus