ontwijken van mede studenten in het weekend
Door: left eye
Blijf op de hoogte en volg Coen
07 November 2007 | China, Yantai
Om 08:00 uur uit mijn massage stoel gekropen waar ik in geslapen had (wat overgens erg confortabel is). Een ontbijt zou er goed ingaan, maar bij de vraag
of ze brood met gebakken ei klaar wouden maken (wat op de menu lijst staat) kreeg ik een negatief antwoord. Wanneer kan ik wel eten ? 12:20 uur !
Mijn god, dan verhonger ik. Het enige wat ze wel hadden was noodles uit een pak welke niet te eten is. Maar om 10:00 uur ben ik er toch maar aan begonnen :D.
We zijn de hele dag zoet geweest met het spelen van netwerk games (age of empires 2, counter strike, warcraft 3) met een man of 3 a 4.
Toen de honger voor de 3e keer ging opsteken rond een uur of 18:00, besloten we uit eten te gaan. In dit sauna complex (hotel) word er minimaal eten aangeboden,
als ze het al klaar willen maken :D.
Er waren nog 2 gasten die wel honger hadden, dus zo hadden we een mooi groepje. Buiten aangekomen kwam er net een busje aangereden met wat gasten van onze
academie. 1 van de gasten die mee uit eten ging vroeg of ze ook zin hadden om mee te gaan, en hier hadden ze ook wel trek in. Ik had hier wat minder trek in.,
Er zijn een aantal gasten die ik met liefde ontwijk, en zeker in mijn weekend. Er is een groepje op de academie die nogal bekent staat om hun domme zuip
gedrag, en dan vooral de bijwerkingen. Zo is er een voedsel gevecht geweest waar ze het restaurant uit gegooid zijn. 1 gast wilde meer ketchup in de mc donalds,
en bij het niet kregen, ging hij nogal flippen. Hierbij is de politie gebeld, en het is zonder opgepakt te worden afgelopen (helaas). Op dat zelfde moment
waar de politie bij was riep een chineese man tegen deze gast...fucking nigger, go back to your own country...slaat hij hem bijna met de politie naast hem :D.
Had ik graag bij geweest. Dus je zult mischien wel begrijpen dat ik deze jongen met liefde op een afstand houd.
Dus bij het horen dat zij ook mee gingen, besloten Mohammed en ik om ergenst anders te gaan eten :D.
We zijn wat aan het rondlopen geweest, en een erg goed restaurant tegen gekomen om de hoek van de Hot springs.
Een erg goed vlees gerecht met brood, lekker gebakken vis en een groente pot. Totaal voor 6 euro inclusief drinken, en genoeg over voor een 3e persoon :D.
Zo krijg je weer het gevoel in China te zijn.
Het grappige was overgens dat bijna iedereen met een jas aan zat, en de deur wagenwijd open stond :D. Dus die heb ik maar eens gesloten :D.
In de avond was er een man of 12 van de academie aanwezig om van het internet gebruik te maken :D. Gezellige boel dus.
09 November 2007 - 14:23
Dennis:
Verstandig kerel..oprotte met dat soort lui